Gratis verzending vanaf € 75
14 dagen recht op retour
Verzending binnen de 2-3 werkdagen
Veilig en snel online betalen

Algemene voorwaarden

 1. Identiteit van de verkoper

Two Ladies and a Label

Daliastraat 9

2340 Beerse

E-mail : [email protected]

IBAN : BE60 9734 0073 9770

BTW : 0898.412.812

 1. Toepasselijkheid en voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke aanbod van ons als webwinkelier aan jou als consument (iedere natuurlijke persoon die, uitsluitend voor niet-beroepsmatige doeleinden, op de markt gebracht producten of diensten verwerft of gebruikt).

Wij leveren zowel in België als in Nederland.

Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat, die steeds beschikbaar zijn via de website.

 1. Ons aanbod en jouw bestelling

Als een aanbod slecht een beperkte geldigheidsduur heeft of onderworpen is aan bepaalde voorwaarden, vermelden we dit uitdrukkelijk in ons aanbod.

We beschrijven altijd zo volledig en nauwkeurig mogelijk wat we je verkopen en hoe het bestelproces zal verlopen. De beschrijving is telkens voldoende gedetailleerd om je een goede beoordeling te laten maken.

Als we gebruik maken van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van aangeboden goederen en/of diensten. Vergissen is echter menselijk en als we ons onduidelijk vergist hebben, zijn we niet verplicht om je alsnog te leveren.

Je bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we je bestelling bevestigen per mail en zodra we voor je betalingstransactie met krediet- of debet kaarten de goedkeuring door de uitgever van de kaart ontvangen hebben. We aanvaarden betalingen via kredietkaart of online banking. Indien de uitgever van je kaart weigert om in te stemmen met je betaling aan ons, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij de levering en/of niet-levering van uw bestelling. Bestellingen zonder geldige betaling op naam van de geregistreerde kaarthouder worden niet aanvaard of verwerkt.

Om een product aan te kopen, voeg je het product toe aan je winkelmandje. Je geeft steeds je contactgegevens en/of facturatiegegevens in. Bij betaling is je aankoop definitief.

Bij het plaatsen van je bestelling dien je jouw eigen adres grondig na te kijken. Fouten in het opgegeven adres zijn immers voor rekening van jou als klant. Wanneer een bestelling bij ons terugkomt wegens het door jou als klant opgeven van een fout of onvolledig adres, wordt hiervoor automatisch een vergoeding van 5,00 euro aangerekend om het pakketje opnieuw op te sturen naar jouw juiste adres.

Zowel bij de terugbetaling als wanneer het pakket opnieuw verstuurd dient te worden.

Ook bij niet afhaling van jouw pakket op het postkantoor, dient door jou als klant een vergoeding van 5,00 euro betaald te worden voor het opnieuw versturen of annuleren van jouw pakket.

Bij laattijdige betaling door de klant of bij problemen bij betalingen van eerdere bestellingen is Two Ladies and a Label bevoegd een overeenkomst te ontbinden.

 1. Herroepingsrecht

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 10 werkdagen vanaf levering het recht om deze te retourneren.

We vragen uitdrukkelijk om binnen 10 werkdagen na ontvangst een retouraanvraag te mailen naar [email protected] met vermelding van jouw ordernummer en het desbetreffende product. U ontvangt dan via mail een retourlabel van Two Ladies and a Label.

Binnen de 10 werkdagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug naar dezelfde rekening waarmee je hebt betaald bij het plaatsen van je bestelling.

Het terugzenden van goederen is 2,50 euro voor eigen rekening. Dit wordt afgehouden op het bedrag dat u tegoed heeft van Two Ladies and a Label.

Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Tijdens de eerste 10 werkdagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn, ook dient het prijs-etiket nog bevestigd te zijn aan het item. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

 Je kan je retourpakket retourneren via de post of binnen te brengen (Daliastraat 9, 2340 Beerse).

 1. De Prijs

Tijdens de periode die we in ons aanbod vermelden, wijzigen onze prijzen niet, behoudens prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW-tarieven.

Onze prijzen zijn inclusief alle belastingen, BTW, taksen en diensten. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. We kunnen wel beslissen om bovenop de aankoopprijs ook de verzendkosten aan te rekenen. In dat geval melden we dat altijd voordat je je aankoop definitief plaatst.

 1. Betaling

We kunnen enkel betaling via de betaalmodus op onze website aanvaarden.

Om een veilige online betaling en de veiligheid van je persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens versleuteld.

 1. Conformiteit en garantie

Wij garanderen dat onze goederen conform zijn aan je bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die je ervan mag hebben, rekening houdende met de specificaties van het product.  Wij garanderen je natuurlijk ook dat onze goederen voldoen aan, alle op het ogenblik van je bestelling, bestaande wetten.

 1. Levering en uitvoering

Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou, bij je bestelling, aangegeven adres. Two Ladies and a Label kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die door de klant zijn begaan bij het ingeven van het lever- en/of facturatieadres en die aanleiding kunnen geven tot vertragingen bij de levering of de onmogelijkheid om de bestelde producten te leveren.

Behoudens uitzondering, die bij de levering vermeld zullen worden, worden de aangekochte producten binnen de 2-3 werkdagen na bestelling en betaling door ons verzonden.

Indien een product niet in voorraad is wordt de klant via e-mail geïnformeerd over een latere leveringsdatum. Indien de klant niet akkoord gaat met de vertraging kan het bestelde product geannuleerd worden of kan de klant een alternatief product bestellen. Het geannuleerde product wordt terugbetaald of, bij bestelling van een alternatief product, wordt het teveel/te weinig betaalde bedrag teruggestort/bijkomend gefactureerd.

Two Ladies and a Label bepaalt welke vervoersonderneming de door de koper aangekochte goederen zal leveren.

Als wij niet tijdig kunnen leveren, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld.

Onze verzendingen gebeuren steeds op ons risico. U hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die verloren gaan in de post. Als je ons echter goederen terugzend binnen de 10 werkdagen na aankoop omdat je afziet van je aankoop, ben jij verantwoordelijk voor het transport.

Indien de door ons geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die je besteld vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen 3 dagen melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 10 werkdagen na ontvangst. De retourkosten zijn voor onze rekening.

We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. Onze aansprakelijkheid blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

 1. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar.

Indien het aankoopbedrag van het product lager ligt dan de waarde van deze cadeaubon, zal Two Ladies and a Label een nieuwe code meesturen gelijk aan de waarde van het verschil. De geldigheid van deze cadeaubon is gelijk aan die van de als eerste uitgegeven cadeaubon.

Indien het aankoopbedrag van het product hoger ligt, zijn aanvullende betalingen vereist.

Kortingscodes kunnen gecombineerd worden met een cadeaubon, dat geldt als regulier betaalmiddel.

Bij verlies, ontvreemding of onleesbaarheid van zowel kortingscodes als cadeaubonnen ligt de verantwoordelijkheid altijd bij de consument. Ook schrijffouten in het e-mailadres van de consumenten verbinden Two Ladies and a Label nergens toe.

 1. Overmacht

In geval van overmacht zijn wij niet gehouden onze verplichtingen na te komen. In dat geval kunnen wij ofwel onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht, ofwel de overeenkomst definitief ontbinden.

Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil en controle die de nakoming van onze verplichtingen geheel of gedeeltelijk verhindert. Hieronder begrijpen wij onder meer, stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, storingen in een (telecommunicatie-)netwerk of verbinding of gebruikte communicatiesystemen en/of het op enig moment niet beschikbaar zijn van onze website, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden, …

 1. Intellectuele eigendom

Onze website, logo’s, teksten, foto’s, namen en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die hetzij bij ons, hetzij bij onze toeleveranciers of andere rechthebbenden liggen.

Het is verboden gebruik te maken van en/of wijzigingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel.  Zo mag je bijvoorbeeld tekeningen, foto’s namen, teksten, logo’s kleurencombinatie, etc. niet kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 1. Klachtenregeling en geschillen

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn.  Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via [email protected] We doen er alles aan om je klacht binnen de 5 werkdagen te behandelen.

Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd.  Indien om redenen van internationaal recht toch een ander recht van toepassing is, zal bij de interpretatie van huidige algemene voorwaarden in de eerste plaats teruggegrepen worden naar de Belgische Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming.

 

Contact

We doen ons uiterste best voor u als klant.

Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kan contacteren.

Mocht u vragen hebben, dan kan u ons bereiken middels de volgende gegevens:

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 75
14 dagen recht op retour
Verzending binnen de 2-3 werkdagen
Veilig en snel online betalen