Gratis verzending vanaf € 75
14 dagen recht op retour
Verzending binnen de 2-3 werkdagen
Veilig en snel online betalen

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

INFORMATIE

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Two Ladies and a Label spant zich in om de inhoud van haar website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud van de website op bepaalde punten onvolledig en/of onjuist is.

INFORMATIE VAN DERDEN, PRODUCTEN EN DIENSTEN

 

Op de website van Two Ladies and a Label staan links naar websites van derden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Two Ladies and a Label niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

AANSPRAKELIJKHEID

De op de website aangeboden producten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid.

Alle inhoud op de website, zoals onder andere prijzen, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Two Ladies and a Label is niet aansprakelijk voor dergelijke fouten.

 

Two Ladies and a Label biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

 

AUTEURSRECHTEN

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) liggen bij Two Ladies and a Label. Het is niet toegestaan informatie van deze website over te kopiëren, te downloaden of openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Two Ladies and a Label.

WIJZIGINGEN

Wij hebben het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf € 75
14 dagen recht op retour
Verzending binnen de 2-3 werkdagen
Veilig en snel online betalen